dimecres, 29 d’octubre del 2008

La Trempera Matinera s'obra al públic!



Hola a tots els tremperos i Matiners!




Aquest és el bloc de el programa de Radio Gelida(107.6 FM) que s'emet dissabte si dissabte no de 10 a 11:30 del matí.




El bloc a sigut creat amb la intenció de obrir-nos al públic i als oients de Radio Gelida i el seu programa Trempera Matinera, i fer d'aquest un programa més participatiu i amb critica constructiva de tots vosaltres.


Aquí, anirem comentant duran la setmana, tot el que anem preparant i totes les novetats que ens anem troban al muntar el programa.


Farem una crónica de cada programa, tot el que ha passat i els fets més importants.

També us enviarem un enllaç a www.radiogelida.cat/alacarta perque si us perdeu un programa, al cap d'uns dies el tindrem penjat a la web.


Feta aquesta explicació del motiu d'aquest bloc, passem un pas enrrere i expliquem de que consta el programa:


-Actualment el programa consta de unes quantes seccions:
-S'inicia a les 10 amb l'actualitat del món
-Més tard passem a l'apartat que anomenem Gelida ens fa trempar, on expliquem l'actualitat més picant i gelidenca.
-Un cop tots informats, sobre les 10:20-10:30 Donem pas al concurs, un concurs amb preguntes mol fàcils de tipus carn o peix on entrereu en un sorteig de un obsequi de una botiga de Gelida que molt amablement ens cedeixen i fan possible aquesta secció(cada setmana és una diferent).
-Un cop finalitzat el concurs el temps ens apreta i entra la part on, en Daniel García Perís, conegut en el món dels blocs ens portara cada programa un blocaire i l'entrevistarem.
-Havent entrevistat el blocaire ens manca només una cosa, l'entrevista! una entrevista molt dinàmica on cada setmana portarem una persona, destacada per alguna rao ja sigui perque es realitza una activitat o perque ha fet alguna cosa etc. i xerrem amb aquest molt obertament per tal d'ampliar la seva causa o la seva activitat etc.-Amb aixo, arribem al punt horari de les 11:30 i donem peu a que l'Albert l'Antonia i el Tomàs ens facin pasar una bona estona am la seva música tant i tant divertida!


Suposo que a quedat molt clar l'estil de programa realitzat per en Marc Font(locutor), i en Quim Palomera(control).


Bé obrim el bloc i hem de anunciar ja la primera mala, o bona... notícia. Degut a que aquest dissabte que ens toca Trempera és dia 1 de octubre per tant Tot Sants, no hi haurà programa i aixó vol dir que fins d'aqui 15 dies més no tornarem a trobar-nos.


Esperem que ens disculpeu i que aixi el dia 15 poseu la ràdio amb més ganes de informar-vos, participar del programa i passar una molt bona hora i mitja d'aquest començament de cap de setmana.

Queda obert per tant, el bloc de TREMPERA MATINERA


Marc Font Quim Palomera


TREMPERA MATINERA


2 comentaris:

Carles Gala ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carles Gala ha dit...

Ei Marc i Quim! Felicitats pel bloc del programa! Aquesta és una eina molt interessant per comunicar-vos amb els oients del programa. Ja us explicaré com afegir directament un reproductor al bloc per sentir el programa i així no caldrà descarregar cap arxiu.

Felicitats i ànims!
Per cert, aquest dissabte és 1 de novembre i no 1 d'octubre! jejeje

Carles Gala