divendres, 5 de desembre del 2008

Crónica de la Trempera del Dissabte

Doncs sí! amb retard, pero la trempera torna a ser aqui, i dissabte passat(fa una setmana quasibé) vem fer programa on, vem tenir bastant dinamisme.




Albert Morera i Tomas fen el seu programa,
Despres de la Trempera!





Com sempre vem iniciar amb bon peu m la repassada als diaris internacionals nacionals i gelidencs.
Tot seguit vem passar a fer el concurs on, encara podeu contestar la pregunta que vem formula aqui a l'esquerra, platja o muntanya?








Albert Morera i Tomas fen el seu programa,
Despres de la Trempera!

La guanyadora del premi va ser la Maite Claramunt i es va endur un premi de dos entrades per entrar al concert que organitza la Unió del Casal Gelidenc el dia 13(Santa Llúcia) a la nit.


Aprofitem per recordar que el senyor Joan Sayol pot passar per la emissora de Radio Gelida a buscar les seves dos ampolles de cava que li van tocar deu fer un mes!


Tot seguit, com sempre, Daniel García Perís ens va acompanyar amb un quart d'hora de entrevista amb el blocaire(la blocaire en aquest cas) convidat.

Taula de so, Tertúlia del ritme de la vila





I les entrevistes no es van acabar aqui, la Trempera Matinera va tenir la oportunitat de acostar al poble aquests dos grups que ens animaran el dissabte 13 a la nit, al casal.


Amb aquesta entrevista, vem donar fi així al programa de dissabte dia 29.






Estem a la espera de penjar el programa a la web de Radio Gelida. http://www.radiogelida.com/ pero per diferents raons, encara no s'ha penjat.



Avisem que la propera Trempera encara no sabrem quan és perque el dissabte que ens tocaría es Santa Llucía i com ja sabeu Radio Gelida fa programació especial, i despres ja ens anem cap a nadal que també hi ha programació especial per tant, us mantindrem informat's!










Encantats de que visiteu
Quim i Marc